February 8, 2012

Elfira Loy dengan Eyka Farhana adik beradik ? -,-'

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua , sihat ? okayy . dah lama Ieja tak post entry kan . yang terakhir pon pasal PAKCIK KAMARUL tuhh , itu punn mengarut . -,-'
 pandaikan saya pilih , gambar lebih kurang sama -,-

woowww . Ieja ada cete HOT . ada orang kata ELFIRA LOY dengan EYKA FARHANA neh adik beradik ? err =,= actually , ieja tak percaya sangat sebab kalau  Elfira dengan Eyka tuh adik beradik, kenapa Eyka tak buat nama dea EYKA LOY , why, buat EYKA FARHANA . mula-mula Ieja ingat mereka neh adik beradik sebab , Elfira ada 4 adik beradik , EZLISA , ELFIRA , EZZRIN (LOY) . so , lagi sorang Ieja tak tahu siapa , penat mencari kat GOOGLE .. =,=' . kalau korang tahu siapa lagi sorang tuh , korang COMMENT okayy . kata bawah neh ada beberapa gambar ELFIRA LOY dengan EYKA FARHANA yang Ieja edit .^^

                                   samakan ?

7 comments:

  1. ah?? diorg nie adk beradik ke?? tp boleh jg la.. nmpk nak sama je..

    ReplyDelete
  2. farahin : bukan,hanya sekadar kata-kata manusia .

    ReplyDelete
  3. eyka xde loy...adk bradik elfira smua ade loy,hihihi

    ReplyDelete
  4. hakimi : tahu takpe . memang betul pon . so , Eyka not of Loy family . betul ke Ieja speaking ? errr -,-'

    ReplyDelete
  5. x slp sye adeq elfira nme evvraa loy x thu btl x

    ReplyDelete
  6. eyka bukan adik beradik elfira...

    ReplyDelete
  7. elfira loy ad abg.. ezzra loy.. tapi sye search mmg ezzra loy x de..
    sye thu sbb sye jumpe blog nie
    http://propiratez92.blogspot.com/2011/06/elfira-loy-n-her-siblings.html
    korang tngk lh... sye x thu bt0l ke tdak.. jgn mrh..
    kalau salah sye mntak maaf sgt2... sekian..

    ReplyDelete